681
Sergi Miquel: “Les eleccions del 21-D no són les que voldríem però tornarem a demostrar que l’independentisme és viu i que no tenim por a les urnes”
18/11/2017 10:11

El secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Sergi Miquel, ha explicat en el marc del Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya, que els joves independentistes donen tot el suport a la llista del president “com la llista transversal per les pròximes eleccions del 21-D”. En aquest sentit, Miquel també ha posat de relleu que “les eleccions del 21-D no són les que voldríem però tornarem a demostrar que l’independentisme és viu i que no tenim por a les urnes”.

 

 

El secretari general de la JNC, també ha exposat el suport de l’organització política juvenil amb la llista de Junts per Catalunya, encapçalada pel president Puigdemont “que és qui considerem el president legítim”.

 

Durant el Consell Nacional s’ha presentat el lema de la campanya de les eleccions del 21-D “A les seves urnes, la nostra república”. Amb aquest lema la JNC vol deixar clar que aquestes no són les eleccions que volem però que no deixarem escapar una oportunitat més de demostrar les ganes de llibertat del poble català. La campanya la dirigirà Bernat Asensio Borràs (L’Hospitalet de Llobregat -  Barcelonès)

 

L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, han visitat els joves on han aprofitat per encoratjar-los per seguir treballant per la independència del país i on hi han sumat un record pels presos polítics.

 

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat el seu Consell Nacional a Tàrrega, a l’Urgell, amb 200 consellers nacionals vinguts d’arreu del país. 

 

 

Candidats de la JNC a les llistes de Junts per Catalunya:

 

 

Bernat Parera (35 per Barcelona)

David Martínez (55 per Barcelona)

Meritxell Vicheto (suplent 2 per Tarragona)

Marc Anguera (suplent 5 per Tarragona)

Miriam Lanero (última suplent per Girona)

Gerard Companys (suplent 2 per Lleida)

 

 

 

També s’han plantejat i aprovat les següents mocions i propostes de resolució:

 

 

Moció:

 

Moció de condemna a la violència política

Moció en defensa de TV3, Catalunya Ràdio i l’ANC

Moció sobre els valors fundacionals d’Europa

 

 

 

Proposta de resolució: 

 

Proposta de resolució per una Llei catalana per combatre les ocupacions il·legals 

Articles